Αλλαγή κυματοθραύστη σε φουσκωτό σκάφος Eagle

Το συγκεκριμένο φουσκωτό σκάφος Eagle χρειαζόταν αλλαγή κυματοθραύστη καθώς ο παλαιός κυματοθραύστη ήταν ποιότητας PVC και τον αντικαταστήσαμε με νέο τύπου hypalon neoprene .

Για να καλύψουμε το παλιό αποτύπωμα του λάστιχου τοποθετήσαμε μαύρη διακοσμητική υφασμάτινη ταινία πάνω και κάτω από τον κυματοθραύστη και δεύτερον να επιτύχουμε ένα αρεστό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε την διαδικασία ξηλώνοντας τις παλιές υφασμάτινες ταινίες  και σημαδέψαμε ώστε να κολλήσουμε τις δυο διακοσμητικές ταινίες . Ύστερα ανάμεσα από τις δυο ταινίες κολλήσαμε τον κυματοθραύστη ο οποίος είχε ξυθεί και ασταρωθεί με ένα χέρι κόλλα από την προηγούμενη μέρα ώστε να το κολλήσουμε την επομένη με δυο χέρια κόλλα για βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.

Στην συνέχεια ξηλώσαμε τις παλιές φίρμες και κολλήσαμε καινούργιες σε χρώμα μαύρο ίδιο με τις περιμετρικές διακοσμητικές ταινίες. Κολλήσαμε δυο αντιολισθητικές ενισχύσεις δεξιά και αριστερά στο πίσω μέρος του αεροθαλάμου.

Τέλος περιποιηθήκαμε τον αεροθάλαμο πλένοντας με εξειδικευμένα υγρά καθαρισμού  και τον περάσαμε ένα χέρι σιλικόνης για την καλύτερη προστασία του.

Posted in Αλλαγές κυματοθραύστη, επισκευές φουσκωτών σκαφών, Καθαρισμός αεροθαλάμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *