Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος AHellas

Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος AHellas

Ένα ακόμα φουσκωτό σκάφος μάρκας Ahellas αυτήν την φορά, του οποίου ο ιδιοκτήτης ήθελε να δώσει μια ριζική λύση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αλλαγή αεροθαλάμου.

Στο συγκεκριμένο φουσκωτό σκάφος AHellas εκτός της αλλαγή αεροθαλάμου αλλάξαμε και τις ταπετσαρίες και προσθέσαμε στο πλώριο ταμπούκι ανοξείδωτο ντεπόζιτο ειδικών διαστάσεων .

Ξεκινήσαμε με την διαδικασία αλλαγής αεροθαλάμου ξεκολλώντας τον παλαιό από το φουσκωτό σκάφος και βγάζοντας πατρόν από αυτόν για τον καινούργιο. Κόψαμε όλα τα κομμάτια τα ξύσαμε και ασταρώσαμε με κόλλα . Ύστερα τα κολλήσαμε με συγκεκριμένη σειρά αλλά και διαδικασία καθώς σχεδόν σε όλα τα κολλήματα στην αλλαγή αεροθαλάμου προηγείται  πάντα πρώτα ένα αστάρωμα με ένα χέρι κόλλα και ύστερα την επομένη ένα ακόμα χέρι κόλλα πρώτου κολλήσουμε ώστε να βελτιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα.

Τέλος περιποιηθήκαμε τα ταμπούκια καθαρίζοντάς τα και βάφοντάς τα σε γκρί χρώμα.

Το υλικό υφάσματος που χρησιμοποιήσαμε είναι Γαλλικό  Orca Hypallon Neoprene 1670dtx χρώματος artic σε συνδυασμό με μπλε υφασμάτινες  διακοσμητικές πινελιές, στις φίρμες αλλά και ανάμεσα από τους κυματοθράστες.

Όλα τα παρελκόμενα που τοποθετούνται πάνω στον αεροθάλαμο (κυματοθραύστης, χειρολαβές κλπ) είναι όλα ποιότητας Hyppalon Neoprene

Ο πελάτης βρίσκετε έτσι με ένα ολοκαίνουργιο φουσκωτό σκάφος Poseidon  ύστερα από μια αλλαγή αεροθαλάμου να έχει χρόνο ζωής για τουλάχιστον 25 χρόνια ακόμα.

 

 

Posted in Αλλαγές αεροθαλάμου, επισκευές φουσκωτών σκαφών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *