Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator

Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator

Στο συγκεκριμένο φουσκωτό σκάφος αλλάξαμε τον αεροθάλαμο, βάψαμε την γάστρα του και κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές πάνω στον αεροθάλαμο. Στην αρχή ξεκολλήσαμε τον παλαιό αεροθάλαμο με σκοπό να βγάλουμε ένα πατρόν από αυτόν, στην συνέχεια κόψαμε τα κομμάτια υφάσματος ποιότητας Hypalon Neoprene 1670 dtex της Pennel Flippo και τα ασταρώσαμε με ένα χέρι κόλλα.

Ένας βασικός παράγοντας κατά την διάρκεια του κλεισίματος του αεροθαλάμου από εμάς είναι η κόλληση των κομματιών που γίνετε με δυο χέρια κόλλα για την βελτιστοποίηση του αποτελέσματος όσον αφορά το κόλλημα. Την επόμενη μέρα ασταρώσαμε με κόλλα τα υφάσματα και ξεκινήσαμε την διαδικασία κολλήματος με σκοπό το κλείσιμο του αεροθαλάμου. Αφού τελειώσαμε τον αεροθάλαμο τον κολλήσαμε πάνω στην γάστρα η οποία έχει τριφτεί και βαφτεί και έχει γίνει σαν καινούργια. Τοποθετήσαμε εσωτερικές ταινίες στεγανοποίησης στο εσωτερικό μέρος του σκάφους ανάμεσα σε αεροθάλαμο και γάστρα κάτι το οποίο δεν υπήρχε πριν με σκοπό να μην περνάνε νερά, χαλίκια κ.α. ώστε να μην βρομίζει ή ακόμα να φθείρει τον αεροθάλαμο μας. Αλλάξαμε την παλιά δελφινιέρα με μια λίγο μεγαλύτερη και χρηστικότερη σύμφωνα με την αρέσκεια του πελάτη.

Τέλος καθαρίσαμε όλα τα inox μέρη του σκάφους και περιποιηθήκαμε και τα ξύλινα μέρη τα οποία τρίψαμε και βερνικώσαμε. Κάναμε ότι καλύτερο με σκοπό να φτάσουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα κάτι το οποίο φαίνεται στις φωτογραφίες.

 

Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator Αλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος PredatorΑλλαγή αεροθαλάμου σε φουσκωτό σκάφος Predator

Posted in Αλλαγές αεροθαλάμου, επισκευές φουσκωτών σκαφών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *